Jako první upozorním, že surovin bylo spíš od oka. Ale přidávejte raději méně oleje a více kakaa.
Připravte si vodní lázeň – větší hrnec s vodou a menší hrnec nad něj (musí mít uši, aby se dal o spodní hrnec zapřít).
Do vrchního hrnce přidejte kokosový olej a kakao a pořádně rozmíchejte.
Vodu si můžete nejprve dát vařit, ale není třeba, protože se olej velmi rychle rozpustí i bez varu.
Po spojení oleje a kakaa nalévejte po lžičce vrstvu čokoládové směsi do košíčků a dejte na 30 minut do lednice.
Čokolády nalijte cca do ½ košíčku.
Po ztuhnutí na čokoládu nalijte vrstvu arašídového másla a dejte znovu na 30 minut do lednice.
Nakonec po ztuhnutí náplně zalijte druhou vrstvou čokolády a chlaďte minimálně hodinu – do úplného ztuhnutí.
Vršek lze ozdobit ovocem nebo například kokosem, ale opatrně na velké a těžké kusy - já zdobila třešněmi, borůvkami a malinami s kokosem.