Čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 5 PL kokosového oleje
  • 5 PL kakaa
  • 3 PL arašídového másla
  • papírové košíčky

Postup

1

Jako první upozorním, že surovin bylo spíš od oka. Ale přidávejte raději méně oleje a více kakaa.

2

Připravte si vodní lázeň – větší hrnec s vodou a menší hrnec nad něj (musí mít uši, aby se dal o spodní hrnec zapřít).

3

Do vrchního hrnce přidejte kokosový olej a kakao a pořádně rozmíchejte.

4

Vodu si můžete nejprve dát vařit, ale není třeba, protože se olej velmi rychle rozpustí i bez varu.

5

Po spojení oleje a kakaa nalévejte po lžičce vrstvu čokoládové směsi do košíčků a dejte na 30 minut do lednice.

6

Čokolády nalijte cca do ½ košíčku.

7

Po ztuhnutí na čokoládu nalijte vrstvu arašídového másla a dejte znovu na 30 minut do lednice.

8

Nakonec po ztuhnutí náplně zalijte druhou vrstvou čokolády a chlaďte minimálně hodinu – do úplného ztuhnutí.

9

Vršek lze ozdobit ovocem nebo například kokosem, ale opatrně na velké a těžké kusy - já zdobila třešněmi, borůvkami a malinami s kokosem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketové lasagne

Neuvěřitelně dobrá vánočka s čokoládou, smetanou a slaninou

Opilé jahody v červeném víně

Jemná bramborová polévka se smetanou a kousky slaniny

Kokosovo borůvkové sušenky

Chřestové risotto s pancettou

Tuniakové karbonátky

Domácí pečené pikantní kešu oříšky s medem

Jemné řezy s ovesnými vločkami, bílou čokoládou a brusinkami

Obalované ořechy v jogurtu, wasabi, medu, koření a další

Black forest cake

Slaný olivový koláč bez mouky