Čočka s rajčatovo celerovou omáčkou

V jednoduchosti je krása ( ale i chuť ) a toho se budu držet i nadále. Stačí pouze několik ingrediencí, abyste vytvořili výživnou a chutnou teplou večeři, která má šmrnc a u tohoto receptu bych dodala, že nezatíží ani váš rodinný rozpočet.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • čočka 1/2 balení
  • rajčata čerstvá nebo z plechovky asi 400 g
  • řapíkatý celer 3 nožičky
  • sůl
  • pepř
  • petrželka
  • olivový olej

Postup

1

Čočku vaříme doměkka v neosolené vodě. Dosolíme po uvaření.

2

Na omáčku si nakrájíme rajčata, řapíkatý celer a petrželku, vše spolu krátce osmahneme na oleji v hluboké pánvi a zalejeme trošku vodou, měla by se vytvořit středně hustá omáčka. Dochutíme solí, pepřem.

3

V hlubokém talíři servírujeme půl čočky a půl omáčky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňový krém, co má říz

Fitness nepečený kokosový dort s banány

Restovaná kuřecí prsa se zeleninou a sladkokyselou omáčkou

domaci burcak

Domácí burčák

Nepečený kokosový srnčí hřbet

Okouzlující zdobení dortu pomocí vykrajovátek – recept a videonávod

Kořeněné kuřecí paličky se zeleninou z jednoho pekáče

Zapékaná brokolice s houbami a sýrem

Jednoduché kynuté šátečky plněné povidlím

Super snadný koláč v zavařovací sklenici

Dýňové muffiny s bazalkou a sýrem feta

Křupavá ořechová granola