
Manga si oloupeme, nakrájíme, odstraníme pecku. Dáme je do stolního mixéru a rozmixujeme dohladka na pyré.
Do malé misky si nalijeme mangovou šťávu a poprášíme ji želatinou. Necháme 10 minut odstát, aby želatina změkla a poté promícháme. Dáme do mikrovlnky na 1 minutu a znova promícháme. Tuto směs smícháme s mangovým pyré.
Skleničky ve kterých budeme panna cottu servírovat si dáme do muffinového plechu v úhlu 45°. Pokud vám budou skleničky sjíždět, vypodložte je utěrkou či malým hadříkem. Do skleniček nalijeme mangovou směs a dáme vychladit do lednice alespoň na 2 hodiny.
Do středního hrnce si nalijeme mléko a poprášíme jej želatinou. Necháme 10 minut odstát, aby želatina změkla a poté promícháme. Hrnec dáme na plotýnku na střední plamen. Přidáme cukr a promícháme. Hrnec sundáme z plotny a přimícháme smetanu, vanilkový extrakt a sůl. Necháme vychladit na pokojovou teplotu a poté nalijeme do skleniček.
Necháme vychladit 1-2 hodiny. Na závěr můžeme ozdobit nakrájeným mangem a malinami.