Na marinádu:
Na konečnou omáčku:
Nejprve maso nakrájíme na kostky, mírně osolíme a vložíme je do marinády aspoň na hodinu.
Ve woku nebo hlubší pánvi opražíme nasucho kešu oříšky. Vyndáme je stranou. Přilijeme trochu větší množství arašídového oleje a maso na něm zprudka ze všech stran orestujeme.
Vyjmeme a olej slijeme, měly by nám zůstat jen tak cca 2PL oleje. Vhodíme posekané chilli papričky, zrníčka můžeme odstranit, sečuánský pepř a zázvor. Nakonec posekaný česnek a pokrájené jarní cibulky. Vrátíme zpět maso, oříšky, trochu proházíme, promícháme a vlijeme rozmíchané ingredience na omáčku. Omáčka by měla pouze směs obalit, nesmí jí být moc. Kdyžtak zredukujte.
Podávejte posypané nakrájenou jarní cibulkou a s rýží.