Jablkové lívance (bez lepku, cukru, laktózy)

Tentokrát jsem vsadila na běžně dostupné suroviny, a protože se ráda inspiruji makrobiotikou, která uznává naše původní suroviny, zvolila jsem místo banánu jablko a tyto výborné lívance chutnaly lahodně.

Veronika Grombířová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 jablko
  • 2 vejce
  • 4 PL bezlepkové mouky (doporučuji směsi z obilovin, ne škroby)
  • 1/2 ČL skořice
  • špetka sody

Postup

1

Nastrouháme si omyté jablko, přidáme vejce, mouku, skořici a sodu.

2

Důkladně promícháme.

3

Hotové těsto opékáme na pánvi do zlatova.

4

Opečené lívance si doplníme surovinami podle chuti, já přidala jahodovou marmeládu, čerstvé jablko, vlašské ořechy a med.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Slané muffiny

Obrácený jablečný štrůdl se skořicí

Pečená banánová kolečka

Pečené kuřecí nugetky s medovo-česnekovou omáčkou

Letní tvarohový koláč s angreštem, borůvkami a smetanou

Hrášková pomazánka s avokádem

Masové kuličky s mozzarellou

Vanilkovo – karamelové lasagne pro odvážné

Domácí kečup

Tradiční italské koláčky

Kaša z červenej šošovice

Cukety zapečené s parmazánem