Celozrnné těstoviny s brokolicí a česnekem

Zajímavé, chutné a hlavně rychlé jídlo, které není potřeba zdlouhavě vařit. Příprava bude trvat max. 20 minut a na druhou stranu obdržíte maximální efekt. Jídlo je výborné a nezatíží žaludek. Doporučuji i při dietě, nepoužila jsem k přípravě ani kapku tuku.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • celozrnné těstoviny asi 250 g v suchém stavu
  • brokolice – 1 bal. asi 250 g
  • česneková pasta
  • lahůdková cibulka asi 3 nožky
  • černý a bílý sezam
  • sůl

Postup

1

Těstoviny dáme vařit do vroucí osolené vody. Brokolici narůžičkujeme a chvíli povaříme v mírně osolené vodě. Brokolici scedíme a přimícháme k ní sezam, česnekovou pastu dle chuti a nakrájenou lahůdkovou cibulku. Až budou těstoviny měkké, scedíme je a přimícháme k brokolici, eventuelně ještě dochutíme česnekem.

2

Doporučuji řádně promíchat, aby se česneková pasta rozprostřela po celém jídle. Podáváme třeba se salátem, já jsem si nastrouhala mrkev s okurkou na nudličky julienne. Porci můžete ještě dozdobit sezamem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brokolicovo špenátová polévka s česnekovými krutony

Vláčné dýňové kostky s čokoládou a sušenkovým korpusem

Video: Mražené jogurtové dortíčky s müsli a zdobené ovocem

Cuketovo-sýrové tyčinky pečené v troubě hotové do 20 minut

Nejlepší vaječný likér za 15 minut

Tříkrálový kynutý věnec se šlehačkou

Mrkvový krém

Zapékaná brokolice s houbami a sýrem

Plněné batáty ala mexiko

Krůtí stehna na jalovci a bylinkách

Zeleninový guláš s fazolemi a kolínky z jednoho hrnce

Fazolová kyselica