Bulky

Když dojde pečivo, tak je to super rychlovka. Skvěle se hodí k domácí paštice, návštěva se bude rozplývat :).

Pro lásky z lásky

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 300 ml vlažné vody
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 500 g hladké mouky (já nejraději používám 00 na italské pečivo, když není tak obyčejnou)
  • 1 lžičku cukru
  • 2 lžičky soli
  • 1 lžička sušeného droždí.

Postup

1

Veškeré ingredience uhněteme a dáme vykynout tak na hodinu a půl. Těsto skvěle zvládne i pekárna :).

2

Po vykynutí dělám bochánky o hmotnosti cca 65 g. Těsto by se vám nemělo lepit. Pokud ano, přidejte trochu mouky.

3

Potřu vodou a sypu svá oblíbená semínka. Je dobré je do těsta trochu zatlačit, potom se nesypou.

4

Bulky dám před pečením vykynout na teplé místo přibližně na půl hodiny.

5

V průběhu kynutí si nahřeji troubu na 200°C. Peču asi 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečené makové růže z kynutého těsta

Šneci

Bezlepkový vláčný cheesecake s vanilkou

Video: Vláčný koláč s citronovou šťávou a lahodnou šlehačkou

Smetanová hlívová omáčka

Rebarborový koláč z drobenkového těsta s mákem

Obrácený jablkový koláč s pudinkovým krémem

Sladký domácí chléb jen z 5 surovin

Jednoduchý tvarohový dortík s ovocem

Pizza s rajčaty a mozzarellou

3 recepty na výborné smoothies – dodají energii a nezatíží organismus

Domácí kečup