Blesková banánovo-jablečná roláda

Tahle roláda je nejen rychlá, netrhá se, ale hlavně – můžete mlsat absolutně bez výčitek :-)

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Korpus:

  • 2 banány
  • 2 vejce
  • 2 lžíce psyllia
  • lžička skořice

Náplň: 

  • 4 sladká jablka
  • hrst rozinek
  • šťáva z půlky pomeranče
  • skořice podle chuti

Postup

1

Banány, vejce a skořici rozmixujeme ručním mixérem. Vmícháme psyllium a těstíčko vlijeme na plech na pomazaný pečicí papír, nebo pečicí fólii.
Dáme do trouby vyhřáté na 200 stupňů a pečeme 5–7 minut. Každá trouba peče jinak – prostě dokud neztuhne, což je za chvíli.

2

Jablka nahrubo nastrouháme a smícháme se šťávou z půlky pomeranče a rozinkami (ty můžeme předem chvilku namočit, ale není to nutné).

3

Nastrouhanou směs navrstvíme na upečenou placku – poslední čtvrtinu necháme volnou, aby náplň nevypadávala. Posypeme skořicí, smotáme, nakrájíme a můžeme hned podávat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Makový nepravý schwarzwalder bez múky

Domácí burákové máslo

Müsli koláč (bez lepku a laktózy)

Jablečné lívanečky

Video: Pomalu pečené vepřové s medovo-karamelovou glazurou

Nutella cop

Těstovinový salát s pečenou paprikou

Bezlepková kakaová palačinka

Lehká avokádová pěna s banánem a kakaem

Fazolový salát

Špenátová polévka

Chřestový flan s parmezánem