Kuskusové rizoto hotové do 15 minut

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g kuskusu
  • 2 lžíce rajského protlaku
  • sůl + pepř
  • 100 g slaniny
  • 1 lžíce másla
  • 150 g žampionů
  • 150 g kukuřice
  • 1 menší červená cibule
  • hrst čerstvé bazalky

Postup

1

Slaninu nakrájejte na kostičky a opražte na pánvi. Dejte stranou. Na pánvi rozeřejte máslo, přidejte žampiony nakrájené na plátky, osolte a opepřete dle chuti a opečte dozlatova.

2

Mezitím si vezměte další pánev (nejlépe nepřilnavou), dejte na ni rajský protlak, sůl + pepř a přidejte horkou vodu. Množství vody záleží na druhu a kvalitě kuskusu, který používáte – podívejte se na obal. Já jsem potřebovala cca 450 ml. Rozmíchejte, zahřejte a přisypte kuskus. Vypněte sporák a nechte tekutinu vstřebat.

3

Cibuli nakrájejte nadrobno a bazalku nasekejte. Smíchejte s kukuřicí, slaninou, žampiony a připraveným kuskusem. Dosolte dle chuti.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Avokádové brownies

Batáty plněné hlívou, krůtím masem a avokádem

Penne s cuketou a pancettou

Placičky z králíka a červené řepy s dušenou mrkví

Krůtí asijská směs se šafránovou rýží

Malinové pokušení ( drink )

Křupavé seitanové řízečky s mrkvovou kaší

Fazolová kyselica

Dýňové rizoto s kuřecími kousky

Penne s houbami a pancettou

Veganská jahodová zmrzlina bez tuku

Video: Domácí pečené donuty s nutellovou polevou