Zeleninové ragů s bulgurem

Lehké letní jídlo.

Monikon

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3/4 cukety
  • 1 velká cibule
  • 1 stroužek česneku
  • 150 g hub nebo žampionů
  • 400 g rajčat
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na kostičky, česnek utřeme. Cuketu, žampiony a rajčata nakrájíme na kostky.

2

V pánvi rozpálíme lžíci oleje, osmažíme cibulku s cuketou a česnekem. Po 5 minutách žampiony a pak i rajčata.

3

Dochutíme pepřem, solí. Mícháme a ještě 10 minut dusíme.

4

Jako přílohu jsem zvolila bulgur.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená kuřecí prsa plněná krémovým sýrem a zabalená ve slanině

Letní závitky Goi cuón

Francouzská cibulačka s metaxou!

Hrášková polévka s avokádem

Jemná celerová pomazánka s česnekem hotová za chvíli

Kuře pečené na rozmarýnu

Celozrnný jablečný štrůdl s brusinkami

Telecí vývar

Kakaové sušenky s krémem a čokoládovou polevou

Patizonové karí s cizrnou

Cuketovo – dýňové jáhloto

Super rychlé nepečené čokoládové sušenky z ovesných vloček