Domácí medové máslo se skořicí

Domácí recepty a výrobky vždy potěší ze všeho nejvíce, když chcete někoho podarovat. Pokud se zrovna necítíte být velkými umělci, zkuste něco uvařit – třeba vyzkoušejte tento jednoduchý recept na domácí medové máslo se skořicí. Hezky se hodí k toastovému chlebu, ale i ke sladkému – třeba vánočce nebo do rannímu müsli. 🙂
  • Doba přípravy: 30 minut

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 220 g másla, pokojové teploty
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 1 hrnek medu
  • 2 lžičky skořice

Postup

1

Ve velké míse rozšlehejte máslo, aby bylo nadýchané.

2

Přidejte cukr, med a skořici. Šlehejte na nízké otáčky, dokud není vše dobře promíchané.

3

Máslo nalijte do sklenic a dobře uzavřete. Skladujte v lednici, kde vydrží několik měsíců.

4

Servírujte změklé na pokojovou teplotu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Játrová omáčka

Polévka z hlívy ústřičné

Kokosová zmrzlina s fíky

Hříbková omáčka se sušenými rajčaty na těstoviny

Okurková raita s mátou

Lahodný cheesecake pro jednoho – z mikrovlnky!

Red velvet cake

Mandlové cupcakes s vanilkovým krémem

Dýňová smetanová polévka s kari

Jemné arašídovo – čokoládové brownies bez mouky

Banánový chlebíček ve stylu Tiramisu

Krabí salát s avokádem – jednoduchý recept