Domácí medové máslo se skořicí

Domácí recepty a výrobky vždy potěší ze všeho nejvíce, když chcete někoho podarovat. Pokud se zrovna necítíte být velkými umělci, zkuste něco uvařit – třeba vyzkoušejte tento jednoduchý recept na domácí medové máslo se skořicí. Hezky se hodí k toastovému chlebu, ale i ke sladkému – třeba vánočce nebo do rannímu müsli. 🙂

  • Doba přípravy: 30 minut
recept-na-medove-maslo-se-skorici

Ingredience

  • 220 g másla, pokojové teploty
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 1 hrnek medu
  • 2 lžičky skořice

Postup

1

Ve velké míse rozšlehejte máslo, aby bylo nadýchané.

2

Přidejte cukr, med a skořici. Šlehejte na nízké otáčky, dokud není vše dobře promíchané.

3

Máslo nalijte do sklenic a dobře uzavřete. Skladujte v lednici, kde vydrží několik měsíců.

4

Servírujte změklé na pokojovou teplotu.

Mohlo by vás zajímat: dárek, domácí máslo, domácí recepty, med, skořice, sladké recepty, vánoce, Recept bez kategorie, Snídaně a svačiny

Zdroj: thefoodcharlatan.com

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře