Domácí medové máslo se skořicí
Domácí recepty a výrobky vždy potěší ze všeho nejvíce, když chcete někoho podarovat. Pokud se zrovna necítíte být velkými umělci, zkuste něco uvařit – třeba vyzkoušejte tento jednoduchý recept na domácí medové máslo se skořicí. Hezky se hodí k toastovému chlebu, ale i ke sladkému – třeba vánočce nebo do rannímu müsli. 🙂
- Doba přípravy: 30 minut

Ingredience
- 220 g másla, pokojové teploty
- 1 hrnek moučkového cukru
- 1 hrnek medu
- 2 lžičky skořice
Postup
Ve velké míse rozšlehejte máslo, aby bylo nadýchané.
Přidejte cukr, med a skořici. Šlehejte na nízké otáčky, dokud není vše dobře promíchané.
Máslo nalijte do sklenic a dobře uzavřete. Skladujte v lednici, kde vydrží několik měsíců.
Servírujte změklé na pokojovou teplotu.
Mohlo by vás zajímat:
domácí recepty med skořice sladké recepty vánoce Snídaně a svačiny
Zdroj: thefoodcharlatan.com
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře