Kávový dezert z perel tapioca

Objednala jsem si na netu Zajíci v krabici a zaslali mi zajímavou surovinu TAPIOCA PERLY, a tak jsem nelenila a hned zkusila něco vykouzlit a o výsledek se s Vámi ráda podělím.

Kávový dezert z perel tapioca

Ingredience na 3 porce

  • 100 g tapioca perly
  • 450 ml mléka
  • 1 lžíce chia semínek
  • 1 lžička instantní kávy
  • med
  • žlutý meloun
  • broskev
  • hořká čokoláda
  • čokoládová máta

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

1 díl tapioca perel propláchneme pod tekoucí vodou a namočíme do 1 dílu vody, po nabobtnání přidáme 3 díly mléka a za stálého míchání vaříme do zhoustnutí, poté přidáme 1 lžíci chia semínek,1 lžičku instantní kávy a osladíme medem.

2

Na dno sklenic dáme na kostičky nakrájený žlutý meloun s broskví, na to navršíme perlový pudink a dozdobíme strouhanou hořkou čokoládou a čokoládovou mátou, dáme vychladit. Dobrou chut!

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Ivana Zatřepálková

Ivana Zatřepálková

Miluji to!

Odpovědět

Věrka Bubu

Věrka Bubu (autor)

Miluji to!

Odpovědět

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře