Banánová zmrzlina s arašídovým máslem

Neznám jediného člověka, který by nemiloval zmrzlinu.

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 3 banány
  • 100 g arašídového másla

Postup

1

Banány nakrájíme na menší kousky, vložíme do uzavíratelné nádoby a necháme v mrazáku přes noc zmrznout.

2

Druhý den banány vytáhneme a necháme je v pokojové teplotě trošku povolit. Pak banány vhodíme do mixéru, přidáme arašídové máslo a rozmixujeme dohladka.

3

Podáváme jen tak samotné nebo jako doplněk k lívancům nebo palačinkám.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zdravá fitness zmrzlina z jediné ingredience + 5 variant

Kuskus s krůtím masem

Třešňový clafoutis

Fazole adzuki se zeleninou, červenou řepou a dýňovými semí

Mandlové sušenky s burákovým máslem

Domácí Baileys – snadněji už to nejde

Čokoládové kostky s mořskou solí ze 4 ingrediencí

Pečený hermelín s vlašskými ořechy a malinami

Mandlové lívance

Pečená kuřecí prsa plněná špenátem, krémovým sýrem a jarní cibulkou

Placka z jogurtového těsta plněná česnekem a rajčaty

Makové rezy s jahodovou penou