Pomazánka z filé z tresky

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g filé z tresky
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • cibule šalotka – asi 1 ČL
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • citrónová šťáva
  • bylinky – pažitka nebo petrželka

Postup

1

Filé podusíme na malém množství vody a necháme vychladnout.

2

Šalotku očistíme a nakrájíme na jemné kousky

3

V misce vidličkou filé rozmačkáme, osolíme, opepříme, přidáme jogurt, šalotku, nasekané bylinky a dochutíme citrónovou šťávou.

4

Servírujeme s pečivem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémový čokoládovo-borůvkový dortík bez lepku

Křupavá pizza z cuketového těsta s domácí rajčatovou omáčkou

Cuketové rolky s italskou pomazánkou

Máslové sušenky s cukrovým zdobením

bruschetta s rajcaty a avokadem

Dokonalá bruschetta s rajčaty a avokádem

Nadýchaný smetanový krém k Tiramisu

Slaný koláč z listového těsta zapékaný s bramborami, šunkou a sýrem

Dort s překvapením

Buchta bez pečení s tvarohovým krémem

Rajčatová gratina s bramborami a karamelizovanou cibulí

Nepečené müsli tyčinky

Ředkvičková smaženice