Pomazánka z filé z tresky

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g filé z tresky
  • 2 lžíce bílého jogurtu
  • cibule šalotka – asi 1 ČL
  • sůl, čerstvě mletý pepř
  • citrónová šťáva
  • bylinky – pažitka nebo petrželka

Postup

1

Filé podusíme na malém množství vody a necháme vychladnout.

2

Šalotku očistíme a nakrájíme na jemné kousky

3

V misce vidličkou filé rozmačkáme, osolíme, opepříme, přidáme jogurt, šalotku, nasekané bylinky a dochutíme citrónovou šťávou.

4

Servírujeme s pečivem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špenátová omeleta s rajčátky

Hrachová kaše s mandlovým mlékem

Zdravý višňový koláč

Risotto s cuketou

Elegantní perníková bábovka s krémem a brusinkami

Vánoční pečený čaj

Hummus tří barev a chutí

Snadný cuketový perník s povidly do 30 minut

Opékaný toast s avokádem a olivovým olejem

Rychlé mušličky s čedarem, kousky kuřete a brokolicí

Video: Zdravá mátová zmrzlina z karobu a kakaových bobů

Luxusní dýňové brownies bez mouky, vajec i mléka