Mrkvová pomazánka

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g neochucené Lučiny
  • řeřicha
  • menší hrst nahrubo posekaných vlašských ořechů
  • dvě středně velké , oloupané mrkve
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Nejprve si nasucho opečeme na nepřilnavé pánvi oříšky. Zintenzivní se tak jejich aroma a budou i lépe stravitelné.

2

Lučinu smícháme s ořechy a na jemno nastrouhanými mrkvičkami. Vše dochutíme pepřem a solí. Podáváme s pečivem a pořádnou porcí pikantní řeřichy. Pokud neseženete , vyzkoušejte nahrubo nasekanou rukolu :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jogurtové muffiny s borůvkami

Kapsičky z rýžového papíru

Rýžové nudle se zeleninou, hrozinkami a semínky

Video: Párty lasagnový dort, bez bešamelu ale se 3 druhy sýra

Pravá řecká pita

Zapečené cuketové chipsy s česnekem a parmezánem

Rychlý hruškový koláč

Kváskový celozrnný chléb

Vláčné řezy s arašídovým krémem, pudinkem a šlehačkou

Cizrnové klobásky

Lehký salát s restovanou růžičkovou kapustou, rukolou a jogurtovým dresingem

Skořicový trhací chléb