Mrkvová pomazánka

Cucinare con amore

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g neochucené Lučiny
  • řeřicha
  • menší hrst nahrubo posekaných vlašských ořechů
  • dvě středně velké , oloupané mrkve
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Nejprve si nasucho opečeme na nepřilnavé pánvi oříšky. Zintenzivní se tak jejich aroma a budou i lépe stravitelné.

2

Lučinu smícháme s ořechy a na jemno nastrouhanými mrkvičkami. Vše dochutíme pepřem a solí. Podáváme s pečivem a pořádnou porcí pikantní řeřichy. Pokud neseženete , vyzkoušejte nahrubo nasekanou rukolu :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Šťavnaté kuře pečené na pomerančích a medu

Domácí švestková povidla

Red Velvet cake neboli rudý samet s mascarpone

Houbový „tatarák“

Kakaové řezy s jablky a čokoládovou polevou

Cibulový koláč

Dýňové tortilly

Výživná kaše s chia semínky, kokosovým mlékem a vločkami

Olive all´ascolana

Skořicovo-zázvorové sušenky

Špaldová buchta s meruňkami

Super snadné slaninové krekry