Andělská křídla

Krásně barevná cukrovinka s andělskou chutí. Kombinuje šťavnaté sušené ovoce, jemnou sladkou bílou čokoládu a křupavé pistácie. Je to další neskutečně jednoduchá sladkost a navíc je poměrně zdravá. Par kousků těch čokoládou politých a oříšky posypaných sušených meruněk je skvělá pochoutka takřka bez hříchu.

Anna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1.

Pokud chcete meruňky propláchnout (např. protože jsou sířené), nechte je před dalším krokem dostatečně oschnout.

Krok 2.

Ve vodní lázni nebo mikrovlnce (promíchejte každých 30 vteřin) rozpusťte čokoládu.

Krok 3.

Jednu plochou stranu každé meruňky namočte do čokolády a položte na pečící plech. Posypte pistáciemi. Tip: Doporučujeme čokoládu na meruňky posypat vždy poté, co namočíte pár kousků, ne až vše najednou, protože by mezitím mohla čokoláda ztuhnout a pistácie by nedržely.

Ingredience

  • 24 sušených meruněk
  • 1 hrnek posekané bílé čokolády
  • 1/2 hrnku nesolených posekaných pistácií

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodový dort

Křehká kořeněná růžičková kapusta pečená v troubě

Pečená cizrna

Recept na domácí rajský protlak

Boršč – luxusní polévka z červené řepy

Raw „vajíčkový“ salát

Květákovo sýrový koláč

Lehký piškotový dort s jahodami, bez lepku a cukru

Originální dip se slaninou, čedarem a brokolicí

Strouhaný kokosovo-tvarohový koláč

Pečený pstruh s citronem a bylinkami

Hovězí nudličky s čínským celerem s ústřicovou omáčkou