Cizrna na paprice

Jako milovnice cizrny je to skvělej oběd nedělá mi problém ji jist jen tak bez přilohy

Danavyk1991

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g cizrny v sušeném stavu
  • olej2 větší cibule nakrájené najemno
  • 1 lžíce sladké papriky
  • sůl
  • 1/2 l vody + kostka bujonu
  • smetana (250 ml) 
  • citrónová šťáva

Postup

1
Propláchnutou cizrnu namočte na 12 hodin. Namáčecí vodu před vafřením slijte a použijte novou, vařite do změknutí cca 1,5 hodiny.
2
Ve větším kastrolu orestujte cibulku na oleji, sladkou papriku. Přilijte vývar(voda+ bujon) 3 kuličky nového koření a povařte
3
Mezitím si rozmixujte polovinu cizrny na hustou kaši s troškou cizrnového vývaru. Tím máme připravené zahušťovadlo.
4
V hrnci, ve kterém jste vařili cibulk Přidejte do hrnce rozmixovanou cizrnu i nerozmixované luštěniny.
5
Přilijte smetanu Dochuťte citronovvou šťávou

Poznámka

Podávejte s čím mátě rádi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Salát don pepe

Video: Pečené batátové hranolky s parmezánem a petrželkou

Brokolicové pyré

Video: Nepečený jahodový dort s pěnou z bílé čokolády

Tofu kuličky

Křupavé sýrové spirály z kynutého těsta

Kuřecí prsa na medu s bulgurem, mandlemi a brusinkami

Osvěžující mangová panna cotta

Bruschetta s pancettou

Black forest cake

Smetanový Tiramisu dort se sušenkami a strouhanou čokoládou

Tvarohovo-ovocná torta