Linecká srdíčka s jahodovou marmeládou

Kdo by nemel rad linecke cukrovi? Tradicni vanocni dobrota, ktera nesmi chybet na zadnem stole.

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Ingredience na 4 plechy:

  • 300g hladke mouky
  • 200g kokosoveho oleje
  • 100g cukr moucka
  • 1/2CL vanilkoveho extraktu
  • marmelada na potirani

Postup

1

1) Mouku s cukrem prosejeme sitkem do velke misy.

2

2) Pridame kokosovy olej, ktery musi byt pokojove teploty a vanilkovy extrakt.

3

3) Rucne propracujeme v testo. Zhruba 5 minut.

4

4) Testo zabalime do potravinarske a nechame odlezet pul hodinky v lednici.

5

5) Pote jej vytahneme a pockame, nez nam testo zmekne, aby se dalo rozvalet.

6

6) Predehrejeme si troubu na 175°C.

7

7) Val si posypeme moukou, vyvalime si testo a vykrajujeme tvary, ktere pak dame na plech vylozeny pecicim papirem.

8

8) Dame do trouby a peceme do zlatova.

9

9) Po upeceni cukrovi nechame schladnout a pote je slepujeme marmeladou.

10

10) Podavame na talir a posypeme mouckovym cukrem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Tenké domácí hranolky z trouby

Vepřová panenka s pečenými batáty a brokolicí

Jogurtový hrnkový knedlík s celozrnným pečivem

Steak z tuňáka s bylinkovým salátem

Zapečený pudink s ostružinami

Video: Působivý Ferrero rocher dort plný čokolády a provoněný lískovými oříšky

Domácí nutella

Nejlepší vaječný likér, co jste kdy měli

Jablko-mrkvový salátek s ořechy a skořicí

Domácí levandulová limonáda

Mátové dortíčky

Domácí čokoládový pribiňáček