Steak z tuňáka s bylinkovým salátem

Primal/Paleo lifestyle

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

na steaky je třeba:

  • 2 steaky z tuňáka
  • ​olivový olej
  • čerstvě drcený pepř
  • mořská sůl

​na salát:

  • pořádný svazek hladkolisté petržele
  • 1/2 hlávky římského salátu
  • 1/2 menší salátové okurky
  • 1 větší rajče
  • 1 jarní cibulka
  • hrst mátových lístků
  • citron
  • olivový olej
  • himalájská sůl

Postup

1

Petržel, jarní cibulku a mátu nasekáme na drobno.

2

Římský salát nakrájíme na jemné proužky, okurku a rajče na kostičky.

3

Všechno promícháme a dochutíme olejem, solí a citronovou šťávou.

4

Tuňáka osušíme, potřeme olivovým olejem a posypeme solí a pepřem.

5

Nepřilnavou pánev rozpálíme na sucho.

6

Steaky zprudka opečeme, z každé strany 1 minutu (vnitřek musí zůstat krásně růžový a šťavnatý).

7

Hotové steaky servírujeme s bylinkovým salátem, můžeme přelít tahini omáčkou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Divoká králičí svíčková

Jedlé kaštany pečené v troubě – jednoduchý návod

8 receptů na chladivé koktejly plné vitamínů ze 3 ingrediencí

Rychlé bezlepkové pečivo bez kynutí

Bezlepkový rychlý švestkový crumble

Letní tup: Osvěžující okurkový salát

Koláče nebe v hubě

Avokádová zmrzlina / puding

Brambory zapečené se slaninou a vejci

Lahodné „snickers-brownies“ řezy

Ovesná kaše Margot

Hlívový kuba – láska na první ochutnání