Zcela přírodní barviva pro dortové krémy

Žádná chemie, ale spousta vitamínů a přírodní barvy. Jemný máslový krém je při pečení dortu polovinou úspěchu. Jestli máte rádi pastelově barevné dorty, vyzkoušejte tyhle vynikající krémy.

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Červený krém

Modrý krém

Oranžový krém

Zelený krém

Postup

1

Na červený krém rozmixujeme jahody

2

Propasírujeme je přes sítko

3

Zamícháme do máslového krému

4

Na další barevné krémy vždy rozmixujeme všechny ingredience kromě krému až je z nich hladké jemné pyré. Prosejeme přes sítko a vmícháme do máslového krému.

Tip

Na korpus si můžete připravit třeba Red velvet cake nebo Duhový dort s překvapením.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Citronový koláč neboli lemon tart

Králík na rozmarýnu

Pečený losos

Super rychlé nepečené čokoládové sušenky z ovesných vloček

Řezy alla mrož

Křupavé citronové čtverečky ke kávě či čaji

Zdravé žitno-špaldové sušenky s vlašskými ořechy polité čokoládou

Supreme z kukuřičného kuřete s hráškovým bulgurem

Květákové kari s kokosovým mlékem

Krémová květáková polévka

Pappardelle se smetanovou omáčkou z gorgonzoly

Jednoduchý Oreo cheesecake