Zcela přírodní barviva pro dortové krémy
Žádná chemie, ale spousta vitamínů a přírodní barvy. Jemný máslový krém je při pečení dortu polovinou úspěchu. Jestli máte rádi pastelově barevné dorty, vyzkoušejte tyhle vynikající krémy.
★★★★★ 0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Červený krém
- 4 hrnky máslového krému
- 1 a půl hrnku jahod
Modrý krém
- 4 hrnky máslového krému
- 3/4 hrnku ostružin
- 3/4 hrnku borůvek
Oranžový krém
- 4 hrnky máslového krému
- 4 zralá manga (tip jak rychle oloupat mango)
- 1/3 mrkvové šťávy
Zelený krém
- 4 hrnky máslového krému
- 2 hrnky mražených broskví
- 3 hrnky špenátu
- 1/3 hrnku vody
Postup
1
Na červený krém rozmixujeme jahody

2
Propasírujeme je přes sítko

3
Zamícháme do máslového krému

4
Na další barevné krémy vždy rozmixujeme všechny ingredience kromě krému až je z nich hladké jemné pyré. Prosejeme přes sítko a vmícháme do máslového krému.
Tip
Na korpus si můžete připravit třeba Red velvet cake nebo Duhový dort s překvapením.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}