Slaninové jednohubky se sýrem

Rychlý, jednoduchý a chutný předkrm. Po jednom vyzkoušení nebude chybět na žádné Vaší párty.

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience


Těsto

  • 2 hrnky hladké mouky
  • 2 lžičky prášku do pečiva
  • 1 lžička soli
  • ¼ lžičky jedlé sody
  • ¾ hrnku podmáslí
  • 100 g másla


Náplň

  • 450 g mletého masa
  • lžička soli
  • 200 g sýru čedar
  • 16 plátků slaniny


Navíc

  • koření podle chuti
  • párátka

Postup

1

V míse smíchejte prosátou mouku, prášek do pečiva, sůl a jedlou sodu. Přidejte na kostičky nakrájené máslo a vytvořte ze směsi drobenku. Do té přilijte podmáslí a zpracujte těsto.

2

Z hotového těsta vyválejte válec a ten rozkrájejte na stejně velké kolečka.

3

Na pánvi opražte osolené mleté maso, které můžete navíc okořenit podle vlastní chuti.

4

Rozehřejte troubu na 200 stupňů. Kolečka rozplácněte rukou na placky, které naplňte mletým masem a nastrouhaným sýrem. Placku uzavřete a omotejte ve slanině, upevněte párátkem.

5

Připravené jednohubky pokládejte na plech a pečte v předehřáté troubě 15 minut dozlatova. Podávejte samotné, s kečupem, hořčicí nebo oblíbeným dipem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vánoční cukroví – křehké podkovy s čokoládovým zdobením

Masala

Vánoční ořechy plněné kakaovým krémem

8 svěžích limonád do parných dní

Bleskové borůvkové minimuffiny

Video: Fitness květákové tortily s koriandrem, pečené v troubě

Přepuštěné máslo – ghí

Jablkové řezy

Avokádové brownies

Domácí dýňový koláč se skořicí a pomerančovou kůrou

Křehké máslové sušenky s citrónovým krémem

Nadýchaný dort s ořechovým korpusem z bílků a čokoládovou polevou