Mrkvová sekaná

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 800 g mrkve
  • 200 g ovesných vloček
  • 4 cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 4 vejce
  • 1 hlavička česneku
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička pepře
  • 2 lžičky majoránky
  • 1 lžička soli

Postup

1

Polovinu mrkve uvaříme v páře doměkka a nastrouháme na hrubo.
Druhou polovinu necháme syrovou a nastrouháme na jemno.

2

Cibuli nakrájíme na kostičky a na oleji necháme zezlátnout.

3

Ovesné vločky rozmixujeme.

4

Všechny připravené suroviny smícháme a dáme péct ve formě na biskupský chlebíček (použila jsem menší, silikonovou) do trouby vyhřáté na 200 stupňů cca 45 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí listové těsto

Video: Fitness květákové tortily s koriandrem, pečené v troubě

Čokoládový dort s mascarpone

Rychlý hruškový koláč

Vařený losos

Dýňový cheesecake se sušenkovým základem, čokoládou a karamelem

Jemná fazolová polévka

Cuketovo špaldový koláč s ovocem a perníčkovým kořením

Svačinka s arašídovým máslem

Video: 7 jedinečných japonských dezertů

Citrónové risotto s kešu

Video: Párty lasagnový dort, bez bešamelu ale se 3 druhy sýra