Fit zebrový tvaroháček

Verča

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500 g tvarohu ve vaničce
  • 500 g tvarohu v kostce
  • 8 lžic bílého jogurtu
  • 6 vajec
  • 2 balíčky vanilkového pudingu
  • 3 lžíce kakaa
  • sladidlo podle chuti – já použila med 🙂

Postup

1

Tvarohy utřeme s bílým jogurtem a vanilkovým pudingem (práškem). Když máme hmotu dobře vyšlehanou, postupně přidáváme jedno vajíčko po druhém a důkladně vymícháme. (Zde můžeme přidat i sladidlo, např. med, cukr, ...)

2

Hmotu rozdělíme na dvě části a do jedné přidáme kakao.

3

Do koláčové formy těsto vrstvíme do středu střídavě, nejprve světlé a pak tmavé, pak opět světlé a takhle pokračujeme, dokud nespotřebujeme těsto.

4

Pečeme ve vyhřáté troubě při teplotě cca 180 °C asi 45 minut (podle typu trouby).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí pizza bez droždí

Letní okurkovo-melounové smoothie s mátou

Jehněčí kolínko na víně

Špagety s fazolkami

Zeleninový vývar

Zapečená polenta s mletým masem

Zelňačka

Dětský dort (kočičí dort)

Intenzivně čokoládové kostky s ořechy

Video: Nepečený jahodový dort s pěnou z bílé čokolády

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Robi burgery v žitné bulce