Salát ze špenátu, rukoly a ředkviček s vejcem

Recept je vhodný pro bezlepkovou dietu, nízkosacharidovou dietu a candida dietu – fáze II a III.

minimalistická kuchařka

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g čerstvého špenátu
  • 100 g rukoly
  • 1 svazek ředkviček
  • 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1/4 kávové lžičky soli
  • 1 kávová lžička jablečného octa
  • 4 vejce

Postup

1

Vejce uvaříte natvrdo (10 minut), zchladíte pod tekoucí vodou a oloupete.

2

Špenát, rukolu a ředkvičky důkladně opláchnete a necháte odkapat.

3

Pokud je potřeba, tak špenát a rukolu natrháte rukama na menší kousky a vložíte do mísy.

4

Ředkvičky nakrájíte na osminky a přidáte k salátu.

5

Zalijete olejem, octem, posolíte a vše zlehka promícháte.

6

Salát rozdělíte do talířů, ke každé porci přidáte jedno rozkrojené vajíčko a podáváte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí prsa s krémovou česnekovou omáčkou, špenátem a sušenými rajčaty

Jemný dort z lískových oříšků a čokoládového krému

Kuře na citrónech a tymiánu

Ořechové rohlíčky

Rychlá jablečná omáčka ze 3 ingrediencí bez přidaného cukru

Maková roláda s tvarohem a povidly

Mandlový dezert s amarettem a olivovým olejem

Křupavé čínské tofu s lilkem

Limetkové nudle s kuřecím masem a smaženou cibulí

Makaróny s bazalkovým pestem, tofu a rajčaty

Čokoládová torta plnená parížskym krémom a banánmi

Croissanty