Salát s vejcem a zálivkou z hrubozrnné hořčice

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200g salátových listů (dávám směs druhů radicchio, ledový , frisée)
  • 2 vejce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • dýňová semínka

Postup

1

Vejce uvařte natvrdo a dejte vychladnout. Listy salátu umyjte a osušte. Do hrnku nalijte olej, přidejte med, ocet, hořčici a vidličkou vyšlehejte emulzi.

2

Zálivku můžete rovnou promíchat se salátem a pak servírovat, anebo jí nalijte na naaranžované listy již na talíři.

3

Dozdobte vejcem a posypte semínky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rebarborové chutney na maso i těstoviny

Chřestová polévka

Křehká kešu cukrovinka

Jahodový crumble plný zdraví

Linecká kolečka s marmeládou

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

Lososové koláčky s citrónovou majonézou

Špagetová dýně s houbovou omáčkou

Velmi snadný a zdravý jablečno-ovesný koláč s ořechy

Medový koláč s citronem

Hovězí steak

Kořenky jako obraz