Salát s vejcem a zálivkou z hrubozrnné hořčice

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200g salátových listů (dávám směs druhů radicchio, ledový , frisée)
  • 2 vejce
  • 4 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce balzamikového octa
  • 1 lžíce medu
  • 1 lžíce hrubozrnné hořčice
  • dýňová semínka

Postup

1

Vejce uvařte natvrdo a dejte vychladnout. Listy salátu umyjte a osušte. Do hrnku nalijte olej, přidejte med, ocet, hořčici a vidličkou vyšlehejte emulzi.

2

Zálivku můžete rovnou promíchat se salátem a pak servírovat, anebo jí nalijte na naaranžované listy již na talíři.

3

Dozdobte vejcem a posypte semínky.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ovocná bublanina

Video: 4 varianty na 3 minutový dortík z mikrovlnky

Originální sýrový předkrm s červeným vínem ve tvaru ananasu

Mražený jahodový dort na léto

Osmažené zelí se slaninou, cibulí a česnekem

Sněhově bílá cukrová poleva na snadné zdobení perníčků

Nadýchané bezlepkové lívance

Celozrnné špaldové sušenky

Domácí kopřivový sirup – 2 recepty na přírodní lék

Cuketová nádivka

Polévka z patizonu a sušených rajčat zdobená mandlemi

Pečené špaldové lívance