Rychlé těstoviny se žampiony, artyčoky a špenátem

Těstoviny, které dobře zasyí a jejich příprava vyžaduje pouze jeden hrnec – takže žádné umývání spousty špinavého nádobí. 🙂
  • Čas vaření: 30 minut
  • Porce: pro 6

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Nakrájejte cibuli a spolu se všemi ostatními ingrediencemi ji vložte do hrnce.

Krok 2

Vařte pod pokličkou na středním plameni, dokud nejsou těstoviny správně měkké (záleží na typu těstovin a na tom, jak máte rádi uvařené těstoviny, přibližně 10 minut). Promíchejte se špenátem a podávejte.

Ingredience

  • 230 g žampionů, nakrájených na plátky
  • 400g plechovka artyčoků
  • 4 stroužky česneku, třené nebo drcené
  • 1 cibule
  • 5 hrnků zeleninového vývaru
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 350 g těstovin (nejvhodnější jsou fettuccine, ale můžete použít jakékoliv)
  • 1 lžička oregána
  • 1/2 lžičky tymiánu
  • špetka černého mletého pepře
  • 100 g špenátu (můžete použít mražený nebo čerstvý)

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

„Obrácený“ švestkový koláč s kardamomem a skořicí

Hovězí ,,po burgundsku“

Kuřecí prsa s teriyaki omáčkou, rýží a zeleninou

Bramborové kari

Rukolový salát s krevetami

Vepřenky s hořčičnou kaší

Thajská limetová polévka s krevetkami

Losos so slnečnicovými semiač. a s paradajkovým pyré

Zelňačka

Cizrnové placky se zeleninovou směsí

Panenka plněná mozzarellou, sušenými rajčaty a šunkou

Poctivý domácí chléb z kvasu, se slunečnicovými a chia semínky