Raw tataráček

Avokádo je hruškovitého tvaru s krásnou zelenou barvou, v našich obchodech seženeme avokáda tvrdá, nezralá, zralé avokádo je měkké, ale nesmí být kašovité a nesmí mít na sobě tmavé skvrny.   Avokádo vám doma hezky dozraje při pokojové teplotě. Avokádo je bohaté na tuky (asi 30%), ale jsou to tuky pro naše tělo velice prospěšné, nenasycené mastné kyseliny, bohaté na bílkoviny, minerály, lecitin, který nám zlepšuje paměť a snižuje špatný cholesterol. Z vitamínů A, B1, B2, C, E.

mery mery

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • zralé avokádo
  • menší červená cibule
  • polovina červené papriky (kapie)
  • sůl
  • citrónová šťáva
  • trošku mletého kmínu
  • pepř, stroužek česneku (nebo víc, pokud máte rádi)

Postup

1

Nejprve zpracovat a najemno nakrouhat cibuli, česnek a červenou papriku, ostatní ingredience a nakonec přidat avokádo a vyšlehat.

2

Podávat třeba s lněnými krekry nebo na listovém salátu se zeleninou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Grissini – italské tyčinky

Snadný Citrónový/Limetkový dort

Video: Veselý dort v podobě roztomilého ježečka

Raw tahini kuličky

Náhrada pečiva: Fitness recept na tvarohové pečivo bez mouky

Hruškový ocet

Cibulové kroužky

Zdravé ovocné nanuky z jahod a ananasu

Marocký losos s kuskusem

Ovesná kaše Margot

Gnocchi s pečenou dýní, špenátem a bylinkami

Citronové těstoviny s bazalkou