Uvařte brambory (tak, abyste s nakrájenými plátky vyložili pekáček).
Nastrouhejte cuketu a vymačkejte z ní přebytečnou vodu.
Poté přidejte vejce, tofu nakrájené na menší kostky a osolte a opepřete.
Dále okořeňte dle chuti – já přidala domácí bazalku a čerstvý tymián.
Pokud cuketa ještě vypustila stejně dost vody, tak lze dohustit moukou nebo strouhankou.
Já použila hrubší rýžovou, co strouhanku dost připomíná a také ji používám právě i na smažení.
Brambory nakrájejte na kolečka a vyskládejte jimi pekáč lehce vymazaný máslem.
Poté zalijte cuketovou směsí a nahoru pokládejte mozzarellu nakrájenou na tenké plátky a stejně tak i rajčata.
Zasypte bazalkou a pečte při 180 °C cca 30 minut do zezlátnutí mozzarelly.