Pomerančová sůl

Pomerančová sůl se hodí nejen k rybám a mořským plodům, ale i na dochucení salátů a steaků. Vhodná je i jako jedlý dárek pro vaše blízké. Její chuť a vůně vás prostě a jednoduše nadchne.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g kvalitní hrubozrnné soli (případně vločkové)
  • kůra z 1 většího BIO pomeranče
  • několik kapekAngostura Orange Bitters

Postup

1

Pomerančovou kůru si nastrouháme na jemném struhadle a ihned ji promícháme se solí. Tím, že je ještě vlhká, se krásně dostane do soli a dá ji lehký oranžový nádech.

2

Do směsi nakapeme několik kapek Angostura Orange Bitters a promícháme. Sůl dáme na plech na pečící papír a vložíme do trouby na 60 minut na 100 stupňů.

3

Sůl uchováváme ve skleněné nádobě.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mrkvový dort s tříbarevným krémem a medvídky Pedro Tutti Frutti

Seitan s rajčatovou omáčkou

Video: Lahodné čokoládové košíčky plněné smetanovým krémem s arašídovým máslem

Jogurtové muffiny s borůvkami

Dýňová polévka s rajčaty

Dýňový koláč

Oreo cupcakes

Pohankové muffiny s jablky a vlašskými ořechy

Chili con carne

Snídaňový toast se slaninou a Čedarem

Kuřecí prsa s houbami shiitake

Indická květáková rýže s kokosovým mlékem