Omáčka
K podávání
Brambory i mrkev oloupeme a nakrájíme na kostky, dáme vařit do osolené vody. Po uvaření zcedíme přebytečnou vodu, přibližně 1 hrnek vody budeme potřebovat, takže si můžete schovat vodu, ve které se zelenina vařila. Cibuli nakrájíme na větší kousky a osmažíme na řepkovém oleji, po chvíli přidáme i česnek a po osmažení vše přidáme k bramborám. Vše důkladně promixujeme a doředíme vodou do konzistence omáčky, přidáme balení sojakrému, kokosový olej a lahůdkové droždí. Dochutíme kořením, pro zvýraznění chuti můžeme použít ještě mletou cibuli a česnek, jinak tradičně dochutíme solí a pepřem. Omáčku skvěle doplní chilli.
Rýžové těstoviny uvaříme v osolené vodě, zcedíme a propláchneme studenou vodou, přidáme k omáčce.
Tofu nakrájíme na kostky a smažíme na malé vrstvě rozpáleného řepkového oleje ze všech stran - smažíme proto postupně (ne celé 2 balení tofu najednou). Když je tofu ze všech stran krásně zlaté, zasypeme trochou sladké papriky, promícháme a máme hotovo. Na talíř dáváme vždy nejprve těstoviny s omáčkou a potom posypeme kousky tofu.