Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí

Až budete mít příště chuť na hranolky, udělejte si raději tuhle pečenou bramboru s bylinkami a mořskou solí. V mžiku se po ní zapráší a nebudete se cítit tak provinile, protože použijete minimum tuku. 🙂

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

  1. Brambory omyjte a očistěte.
  2. Krájejte na tenké plátky tak, abyste je měli stále pohromadě, v jednom kuse. Brambory si přendejte na plech.
  3. Smíchejte olej s mořskou solí, pepřem, bylinkami a s česnekem a touto směsí potřete brambory.
  4. Pečte v troubě na 230 °C zhruba 45 až 60 minut v závislosti na velikosti brambor.

 

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

1
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Vláčné banánové muffiny s ovesnými vločkami do 30 minut

Tagliatelle se salsicciou a cherry rajčaty

Bleskové borůvkové minimuffiny

Nepečený cheesecake s čokoládovou krustou a vrstvou Nutelly

Domácí krtkův dort

Domácí karamelové Twix tyčinky

Letní cuketový chléb s česnekem a cheddarem

Italské vánoční sušenky s rozinkami

Cheessecake s lesním ovocem

Rychlé pizzové mufiny se šunkou, sýrem a oregánem

Chalupářský hruškový koláč

Tuňáková pomazánka s avokádem