Pečená brambora s bylinkami a mořskou solí

Až budete mít příště chuť na hranolky, udělejte si raději tuhle pečenou bramboru s bylinkami a mořskou solí. V mžiku se po ní zapráší a nebudete se cítit tak provinile, protože použijete minimum tuku. 🙂

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

  1. Brambory omyjte a očistěte.
  2. Krájejte na tenké plátky tak, abyste je měli stále pohromadě, v jednom kuse. Brambory si přendejte na plech.
  3. Smíchejte olej s mořskou solí, pepřem, bylinkami a s česnekem a touto směsí potřete brambory.
  4. Pečte v troubě na 230 °C zhruba 45 až 60 minut v závislosti na velikosti brambor.

 

Ingredience

  • brambory
  • olivový olej
  • mořská sůl
  • pepř
  • bylinky
  • česnek

Postup

1
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jemný čokoládový krém do dortů i na zdobení

Krémová polévka z dýně a tuřínu, se šalvějovými květy

Míša řezy

Mléčný bulgur s fíky a semínky granátového jablka

Špízy z mletého masa

Domácí Baileys – snadněji už to nejde

Video-návod na snadný tygří dort vzorovaný i zevnitř

Domácí Ferrero Rocher bez rafinovaného cukru

Video: Zapečené kuřecí prsa s mozzarelou a rajčatovou omáčkou

Tataráček z červené řepy

Video: Čedarové mini sopky z brambor a slaniny

Video: Nepečené ovocné energy tyčinky ve 3 krocích