
TĚSTO:
KRÉM:
NA VRCH:
1) V jedné míse smícháme všechny sypké ingredience na těsto. V další míse rozšleháme vejce s mlékem a olejem. Do sypké směsi postupně přilíváme tekutou až v závěru umícháme hladké těsto.
2) Těsto rozetřeme na hlubší plech který jsme si vymazali a vysypali. Dáváme péct do vyhřáté trouby na 180 °C a pečeme cca. 30 minut. Když je těsto upečené vytáhneme ho z trouby a necháme vychladnout ( nejlépe přes noc)
3) Pudink uděláme dle návodu na obalu. (nejlépe den předem aby pořádně vychladl) Změklé máslo utřeme s cukrem, po lžících do něj přišleháme pudink a nakonec zlehka vmícháme zakysanou smetanu.
4) Korpus rozřízneme v polovině jeho výšky. Krém rozetřeme na spodní díl korpusu, který poté překryjeme vrchním dílem. Rovnoměrně rozetřeme po celém povrchu zbytek krému a dáme zatuhnout do lednice.
5) Čokoládu rozlámeme na kousky. V kastrůlku si rozpustíme trochu kokosového oleje a přidáme čokoládu. Vychlazený moučník potřeme rozpuštěnou čokoládou a posypeme kokosem. Vrátíme do lednice a necháme znovu ztuhnout. Vyhlazený dezert nakrájíme na řezy a můžeme podávat.