Malinové ovesné vločky

Spodní vrstva je tvořená vločkami, po zakousnutí ucítíte maliny a to všechno spojuje křupavá krusta. No není to nádhera?

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 hrnek špaldové mouky
  • 2 hrnky mražených malin
  • 2 lžíce chia semínek
  • 2 lžičky kypřícího prášku
  • 1 hrnek jablečného pyré nebo jablečné přesnídávky
  • 1 lžička přírodního vanilkového aroma
  • 1 bílý řecký jogurt
  • 1/2 hrnku nasekané hořké čokolády s oříšky
  • třtinový cukr dle chuti

Postup

1

Mražené maliny nasypte do misky a dejte na 3 minuty do mikrovlnné trouby nebo na sporák. Teplé maliny rozmačkejte vidličkou a přidejte chia semínka. Misku dejte stranou a nechte cca 10 minut odstát.

2

Mezitím si ve velké míse smíchejte ostatní suroviny. Na dno zapékací mísy navrstvěte polovinu vločkové směsi. Na tuto vrstvu rozetřete maliny. Maliny pak pokryjte druhou polovinou vloček.

3

Pečeme v troubě vyhřáté cca 190 stupňů cca 25–30 minut. Nahoře na vločkách by se Vám měla vytvořit křupavá krusta. Pokud jste nespotřebovali všechny maliny, můžete jimi pokrýt upečený dezert.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Thajské zelené kuřecí kari

Kokosová panna cotta s mango přelivem

Cupcakes z quinoi

Sladké cizrnové fitness kuličky bohaté na bílkoviny

Pohánkové placky

Fitness domácí KINDER ŘEZY – Bez mouky a s tvarohem

Domácí pomerančová zmrzlina bez rafinovaného cukru

Tvarohové lievance

Sladká „tygří“ roláda s čokoládovou náplní

Snídaňový toast se slaninou a Čedarem

Sváteční husa na jablkách

Vanilková roláda s jahodovým džemem a krémovou náplní