Smažené kapsičky plněné mletým masem s cibulí a petrželkou

Vyzkoušejte křupavé smažené kapsičky plněné mletým hovězím, cibulkou a kořením, které si můžete přizpůsobit dle svých chutí. 🙂 Skvělé jsou například jako pohoštění k pivu či červenému vínu.
  • Doba přípravy: 2 h

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

Krok 1

Z vody, mouky, soli a oleje uhněťte hladké těsto. Vložte do mísy a nechte hodinu odpočinout.

Smažené kapsičky plněné mletým masem s cibulí a petrželkou

Krok 2
V míse promíchejte mleté maso s petrželkou, solí a pepřem. Cibule nakrájejte najemno a přidejte k masu. Přilijte vodu, promíchejte a dejte bokem.

Smažené kapsičky plněné mletým masem s cibulí a petrželkou

Krok 3
Vyválejte těsto na menší placičky, ideálně o průměru jako je dno vaší pánve. Do každé placičky dejte porci masové směsi, přeložte a stiskněte okraje kapsičky k sobě.

Smažené kapsičky plněné mletým masem s cibulí a petrželkou

Krok 4
Nalijte do pánve větší vrstvu oleje a nechte jej rozehřát. taštičky smažte dozlatova z každé strany a pokládejte na talíř vyložený papírovou utěrkou.

Smažené kapsičky plněné mletým masem s cibulí a petrželkou

Ingredience

Těsto

  • 3 1/2 hrnku hladké mouky
  • hrnek vody
  • 2 lžíce oleje
  • lžička soli

Náplň

● 300 g mletého hovězího
● 2 malé cibule, nakrájené najemno
● sůl + koření dle chuti
● mletý černý pepř, 2 lžíce čerstvě nasekané petrželky
● 1/2 hrnku vody

Smažení
● slunečnicový olej

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Artyčok s krevetami

Cuketové brownies s malinami

Opékané brambory a čerstvé zelené fazolky s uzenou klobásou

Hlívové škvarky

Indický dhál

Rychlé kuře s rajčaty a mozzarellou z jedné pánve za 15 minut

Video: Pravý ukrajinský boršč s hovězím masem

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Rychlé těstoviny z jedné pánve s hráškem a slaninou

Zapečené brambory se zeleninou

Křupavé kuřecí kousky s 11 druhy koření a bylinek

Ravioli s máslem a šalvějí