Květákový krém

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 PL žitných vloček
  • miska květáku
  • 1 stroužek česneku
  • sůl, pepř, muškárový ořech
  • čerstvé bylinky (např. pažitka, petrželka, naklíčená rukola nebo řeřicha)
  • 1 PL dýňových semínek

Postup

1

V hrnci na sucho opražíme žitné vločky. Pořádně je mícháme, aby se nepřipálily.

2

Vločky podlijeme vodou, přidáme květák a česnek, osolíme, opepříme a dusíme do měkka.

3

Když je květák měkký, rozmixujeme ho i s vývarem do hladka.

4

Posypeme semínky a bylinkami. Dochutíme čerstvě strouhaným muškátovým oříškem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Halloweensky koláč s jablkami

Luxusní čokoládový dort s vrstvou cheesecaku s příchutí arašídového másla

Rebarborová limonáda

Calzone di bietole

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Kuřecí, smetanová omáčka, rýže, zelenina

Mřížkový koláč s rebarborou a jahodami

Zázvorová cizrna

Lasagne bez pečení a připravené do hodiny

Maková roláda s tvarohem a povidly

Kuře teriyaki

Video: Hovězí stroganov s těstovinami z jedné pánve