Tatarák ze pstruha lososového

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150g pstruha lososového
  • kousek cibule
  • citrónová šťáva
  • lžička plnotučné hořčice
  • lžíce pažitky
  • půl lžičky nasekaného čerstvého kopru
  • sůl, pepř

Postup

1

Pstruha naškrábeme ostrým nožem a dáme do misky. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a malé množství přidáme k pstruhovi. Ochutíme hořčicí, solí, pepřem, citrónovou šťávou, koprem a pažitkou. Zamícháme a necháme vychladnout.

2

Servírujeme s opečeným pečivem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cuketové hranolky s jogurtovým dipem

Zapékané cuketové palačinky se šunkou, klobásou a sýrem

10 nejoblíbenějších receptů na fitness večeře

Jahodový hamburger

Salát z cuketových nudlí

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Murkha dhál

Hovězí guláš

Rychlé těstoviny z jedné pánve s hráškem a slaninou

Dýňový falafel se špenátem

Penne se sójovým masem, brokolicí a gorgonzolou

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní