fbpx

Tatarák ze pstruha lososového

Tatarák ze pstruha lososového

Ingredience na 1 porce

  • 150g pstruha lososového
  • kousek cibule
  • citrónová šťáva
  • lžička plnotučné hořčice
  • lžíce pažitky
  • půl lžičky nasekaného čerstvého kopru
  • sůl, pepř

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Pstruha naškrábeme ostrým nožem a dáme do misky. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a malé množství přidáme k pstruhovi. Ochutíme hořčicí, solí, pepřem, citrónovou šťávou, koprem a pažitkou. Zamícháme a necháme vychladnout.

2

Servírujeme s opečeným pečivem.

Mohlo by vás zajímat:
Ryby

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře