Tatarák ze pstruha lososového

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150g pstruha lososového
  • kousek cibule
  • citrónová šťáva
  • lžička plnotučné hořčice
  • lžíce pažitky
  • půl lžičky nasekaného čerstvého kopru
  • sůl, pepř

Postup

1

Pstruha naškrábeme ostrým nožem a dáme do misky. Cibuli nakrájíme na velmi jemno a malé množství přidáme k pstruhovi. Ochutíme hořčicí, solí, pepřem, citrónovou šťávou, koprem a pažitkou. Zamícháme a necháme vychladnout.

2

Servírujeme s opečeným pečivem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krémový quiche s Nivou a křupavou krustou

Thajská pikantní polévka s krevetami – tom yum goong

Celozrnné špagety se zeleninou a ricottou

Quesadila s chorizem a černými fazolemi

bleskové přílohové brambory s mrkví

Expresní bochánek do burgeru pro vegetariány i vegany

Snadný italský cuketový koláč z listového těsta

Mexický bulgur s avokádem

Sýrovo-brokolicové penne

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

Dýňový dort se slaným karamelem

Thajské zelené kari s lilkem, mrkví a fazolemi