Domácí kokosové máslo

Domácí kokosové máslo je rychlé, dobré a má mnoho využití. Navíc je lepší, než kupované, za které byste dali docela velký obnos peněz. Je vhodné pro veganské, bezlepkové i vitariánské stravování.:)
  • Doba přípravy: 20 minut

Mary

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g strouhaného kokosu

Postup

1

Strouhaný kokos vsypte do výkonného mixéru a mixujte, dokud nezačne kokos uvolňovat tuk a měnit se v hladkou konzistenci. Toto zabere několik minut.

2

Máslo lze použít do kaší, lívanečků, smoothie a dalších.

3

Kokosové máslo rychle tuhne i měkne. Pro používání u vaření je vždy lepší jej rozehřát, což se stane již při cca 25 °C. Můžete jej vložit do vodní lázně či rozehřát v mikrovlnce.

4

Velký vliv má i výběr kokosu od různých firem. Musíte si sami najít ten váš, oblíbený.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Black forest cake

Jarní kuřátko plněné špenátovou nádivkou

Video: Francouzské eclairs s vanilkovým krémem namáčené v čokoládové polevě

Řecký salát

Marinovaný kapr pečený na bramborech

Nepečený letní cheesecake s třešňovým želé

Video: Lahodné nutellové tiramisu s vanilkou

Kokosový cheescake s bílou čokoládou

Božský čokoládový dort z červené řepy

Farfalle s tuňákem, olivami a kapary

Tartaletky s mascarpone a citrónovým krémem

Pikantní hrachová kaše