Kesu – paradajkova natierka

Michaela Samant

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 50g nesolenych kesu orechov
  • 1 vacsia paradajka
  • niekolko kvapiek z citrona
  • sol podla chuti
  • stipka mleteho cierneho korenia
  • stipka tandoori masala
  • niekolko listkov thajskej (citronovej) bazalky

Postup

1

Kesu orechy opecieme nasucho na panvici dohnedkava. Nechame vychladnut a rozmixujeme s paradajkou na pastu.

2

Pastu (zaklad natierky) dame do misky. Pridame sol, mlete cierne korenie, tandoori masala a citronovu stavu. Premiesame.

3

Nakoniec pridame nasekane listky bazalky a natierku dobre premiesame. Ulozime na pol hodiny do chladnicky a potom podavame s chlebom alebo pecivom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Salát z pečené z dýně hokkaido a červené řepy s ořechy

Snadná a rychlá omeleta za špaget z italské kuchyně

Lívance z kokosové mouky

Pappardelle s černým lanýžem

Šmakounovy crinkles

Hříšně čokoládový dortík z avokáda

Video: Zdravá bylinková pizza se sýrem feta, vejci a kadeřávkem na brokolicovém těstě

Americké lívance

Květákové kari s kokosovým mlékem

Dýnové lívance

Čokoládový pudink z tapiokových perel

Šneci