Celozrnné bagety s pohankou

Jíme chytře

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na 4 velké bagety potřebujeme:

  • 300ml mléka
  • 10g másla
  • 400g celozrnné špaldové mouky
  • 100g hladké mouky
  • 2 lžičky soli
  • čtvrtku čerstvého droždí
  • hrst pohanky lámanky

Postup

1

Ze všech ingrediencí vypracujeme těsto, které necháme vykynout. Po vykynutí vypracujeme 4 bagety, které necháme ještě dalších 20 minut kynout.

2

Troubu předehřejeme na 200 stupňů a na dno dáme nádobu s vodou. Pečeme na plechu s pečícím papírem asi 22 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Zdravé ovesno-jablečné lívance z mixéru, hotové za 15 minut

Italská frittata s cibulí

Špenátový koláč ve tvaru slunce

Dokonalý domácí kávový likér

Vepřové maso s brokolicí a rýžové nudle

Slané muffiny s česnekovými výhonky

Tvarohové mini zmrzlinky s čerstvými jahodami

Široké nudle s gorgonzolou a sušenými rajčaty

Obrácený jablkový koláč s pudinkovým krémem

Ovesné kuličky s kokosem

Dýňové vafle s rooibosem, ořechy a medem

Kuře se zelenými fazolkami a zakysanou smetanou