Mrkvovo-petrželové pyré

Můj osobní favorit mezi zeleninovými pyré.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1
Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na menší kusy.
2
Dusíme v hrnci s cca 200 ml vody, dokud není zelenina měkká (20–25 min.).
3
Přidáme máslo a vše rozmixujeme a podle chuti ještě osolíme a opepříme.
4
Skvěle se hodí k masu s výraznější chutí, např. k pečenému krůtímu stehnu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduché bramborové curry s kuřecím masem

Velikonoční nádivka po vegansku

Risotto alla parmigiana

Nadýchané kakaové „kinder“ řezy se smetanovým krémem

Hovězí tacos s guacamole

Originální upíří koktejl s malinovou krví

Bramborové kuličky

Hoisin vepřové s rýžovými nudlemi

Domácí čokoládové pralinky připravené pomocí formy na led

Pohankoto s krůtím masem

Třešňová roláda z listového těsta s vlašskými ořechy

Domácí pickles aneb kvašená zelenina