Mrkvovo-petrželové pyré

Můj osobní favorit mezi zeleninovými pyré.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1
Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na menší kusy.
2
Dusíme v hrnci s cca 200 ml vody, dokud není zelenina měkká (20–25 min.).
3
Přidáme máslo a vše rozmixujeme a podle chuti ještě osolíme a opepříme.
4
Skvěle se hodí k masu s výraznější chutí, např. k pečenému krůtímu stehnu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Placičky z králíka a červené řepy s dušenou mrkví

Video: Crème Brûlée sušenky – se žloutkovým krémem a karamelem

Opravdu rychlý dezert bez přidaného cukru

Hruškový ocet

Veganské vindaloo

Hovězí steak

Rychlý fitness koláč s borůvkami

Zdravá fitness zmrzlina z jediné ingredience + 5 variant

Vláčný banánovo čokoládový dort + Video návod

Italský tvrdý sýr s medem

Sýrové koláčky s bylinkami a salsou z rajčat

Čtyřvrstvý čokoládový dort (bezlepkový)