Mrkvovo-petrželové pyré

Můj osobní favorit mezi zeleninovými pyré.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Postup

1
Mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na menší kusy.
2
Dusíme v hrnci s cca 200 ml vody, dokud není zelenina měkká (20–25 min.).
3
Přidáme máslo a vše rozmixujeme a podle chuti ještě osolíme a opepříme.
4
Skvěle se hodí k masu s výraznější chutí, např. k pečenému krůtímu stehnu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené řezy s čokoládovým krémem a sušenkami připravíte za 30 minut

Inspirace na neuvěřitelně roztomilé makronky v podobě zvířátek

Nepečený letní cheesecake s třešňovým želé

Jemný koláč z listového těsta s karamelem a restovanými banány

Plněné koblížky z vláčného bramborového těsta

Kuřecí kapsa

10 poctivých polev na dorty, košíčky a muffiny

Recept na růžový zebrový dort + video-recept

Mátové dortíčky

Fingerfood: losos s avokádem na míchaném salátku

Jednoduchý ovocný koláč

Kakaovo čokoládový mugcake