Dýňové donuty

Kitchen Affair

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1,5 hrnku polohrubé mouky
  • 2 lžičky skořice
  • půl lžičky badyánu
  • 1 sáček kypřícího prášku
  • 1 hrnek třtinového cukru
  • půl hrnku oleje
  • půl hrnku podmáslí nebo kefíru
  • 2 vejce
  • 1 vanilkový cukr
  • 1 hrnek dýňového pyré

Postup

1

Všechny sypké ingredience smíchám zvlášť. Hned potom v další míse vyšlehám všechny tekuté ingredience dohladka. Nakonec obě směsi smíchám a peču ve vymazané a vysypané formě na donuty na 180°C zhruba 20 minut. Donuty nakynou, při píchnutí špejlí bych špejli měla vytáhnout čistou.

2

Ještě teplé donuty obalím z obou stran ve směsi cukrů – 1sáček vanilkového a dva sáčky skořicového.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smetanové řezy s pudinkovou náplní a čokoládovou polevou

Ořechové koláčky plněné krémem

Losos á la tatarák

Kakaový pudink z chia semínek

Cuketovo – dýňové jáhloto

Vaječná roláda

Bezlepkové makové palačinky

Podzimní dýňové muffiny s krémovým sýrem a skořicovou drobenkou

Letní čokoládový dort s vůní bazalky

Rozpečená bageta

Caesar salát

Ořechová posypka se třemi druhy cukru