Jednoduché sýrovo-dýňové karbanátky

Snažím se při vaření kombinovat co nejméně surovin. Tyto karbanátky jen ze dvou hlavních surovin a koření jsou přesně podle těchto zásad...

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 750 g dýně hokaido
  • 250 g tvrdého sýra
  • 1 hlavička česneku
  • lžička majoránky
  • pepř a sůl
  • 1 lžíce oleje na pomazání pečícího papíru

Postup

1

Dýni hokaido umyjeme, vydlabeme měkký vnitřek se semínky a tvrdší část i se slupkou nastrouháme na jemném struhadle.

2

Sýr také nastrouháme na jemno.

3

Smícháme dýni, sýr, prolisovaný česnek, majoránku, pepř a sůl a rukou pořádně prohněteme.

4

Utvoříme 16 karbanátků, které pečeme na pečícím papíru pomazaném olejem v troubě předehřáté na 180 stupňů z každé strany 20 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Smažené uzlové koblížky z tvarohového těsta

Restovaný losos s fazolkami, česnekem a jarní cibulkou za 30 minut

Domácí müsli tyčinky s chia semínky, bez éček a zbytečného cukru

Mandlové cupcakes s vanilkovým krémem

Podrobný návod na snadný dort ve tvaru sovičky

Karbanátky z kapusty a uzeného tofu

Video: Nejnadýchanější lívanečky bez otáčení

Brokolicové risotto

Špenátovo-lučinové košíčky

Špagety se špenátovou omáčkou

Chapati – indická placka

Borůvková marmeláda s čokoládou