Ravioli s máslem a šalvějí

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 50g másla
  • pár lístků šalvějě (cca 3-4)
  • 3 – 4 lžíce strouhanky
  • 300g čerstvých ravioli (plněné špenátem a ricottou)
  • strouhaný tvrdý sýr grana padano např.

Postup

1

Dejte vařit vodu na těstoviny, osolte ji. Mezitím rozpusťte máslo a vložte do něj lístky šalvěje na cca 3 minuty, poté je vyndejte.

2

Do směsi vložte strouhanku a osmahněte až bude pěkně křupavá (cca 2-3 min). Oheň vypněte a do vroucí vody dejte vařit ravioli.

3

Těstoviny vařte chvilku (čerstvé se vaří mnohem kratší dobu – cca 2-3 min). Hotové ravioli smíchejte s máslovou směsí a posypejte sýrem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí jablečný džem se skořicí hotový za chvíli

Cizrna v pikantní rebarborovo – mrkvové omáčce

Malinový dort snů s kešu oříšky a bez pečení

Krémová kuřecí polévka s kuřecím masem a žampiony

Těstoviny s pečeným chřestem, sušenými rajčaty a pestem

Nízký chléb s restovanými semínky a celozrnnou moukou

Nepečený dort s ovocným želé

Jablečné řezy s pudinkem z listového těsta

Celozrnné těstoviny s cherry rajčátky

Slaný koláč s kuřecím masem, šunkou a sýrem

Nadýchaná roláda s vanilkovým krémem a bílou čokoládou

Pop tarts, jedinečné plněné americké taštičky