Jarní pomazánka z medvědího česneku a vajíček

Snadný jarní recept, ve kterém dominuje chuť medvědího česneku. Ideální jako rychlá svačinka či lehká večeře. Doplňte čerstvé pečivo a výborně si pochutnáte. :)

Redakce

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g pomazánkového másla
  • 4 vejce
  • 3 lžíce zakysané smetany nebo majonézy
  • Svazek lístků medvědího česneku
  • sůl
  • pepř

Postup

1

Vajíčka si uvaříme 10 minut na tvrdo. Oloupeme a nakrájíme je. Dále k nim přimícháme pomazánkové máslo, zakysanou smetanu/majonézu, nasekaný medvědí česnek, sůl a pepř. Vše promícháme a případně ještě přidáme sůl či pepř.

2

Servírujeme na čerstvém chlebu či se zeleninou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Čokoládový koláč s borůvkami, rybízem a kešu oříšky

Mrkvový krém s kokosovým mlékem

Domácí chilli omáčka sambal

Křupavé máslové sendviče s náplní z jablek a goudy

Cuketa zapékaná s kuřetem, česnekem a sýrem

Květákové krokety se sýrem

Brokolicové pyré

Tradiční jarní polévka

Slaná květáková roláda s mozzarellou

Snadné bylinkové kuře s cuketou z jedné pánve

Video: Čtyřvrstvý krémový pekanový raw dort slazený pouze ovocem

Lahodné lískooříškové mléko