
Tmavá část
Bílá část
+ Strouhaný kokos na obalení.
Rozmixujte na jemný prášek sušenky a lískové oříšky.
Vmíchejte moučkový cukr, rum, kakao. Kvalitní čokoládu rozpusťte ve vodní lázni a vmíchejte do směsi. Postupně přidávejte uvařenou kávu.
Důkladně zpracujte hmotu a odložte ji do lednice.
V čisté míse utřete máslo s moučkovým cukrem (až do pěny) a přidejte rum a kokos.
Tmavou hmotu vyndejte z lednice a rozválejte ji mezi dvěma potravinářskými foliemi na tenkou vrstvu (plát).
Stejně rozválejte i bílou hmotu. Bílý plát položte na tmavý plát a srolujte je. Pokud nechcete mít klasickou roládu, ale plátky tvaru trojúhelníku, snažte se tento tvar udržovat při rolování.
Vzniklou roládu obalte v kokosu a dejte do ztuhnout do lednice.
Nakrájejte na řezy a podávejte .