Houbový „tatarák“

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Houby
  • Žloutky
  • Sůl
  • Hořčice
  • Kečup
  • Cibule
  • Sójová omáčka
  • Worchestrová omáčka

Postup

1

Očištěné houby nakrájíme na malé kousky a vložíme do kastrolku, podlijeme vodou , osolíme a podusíme.

2

Podušené houby necháme vysmahnout,
aby se voda odpařila. Přidáme žloutky a necháme srazit.

3

Po vychladnutí přidáme do směsi, osmaženou cibulku, hořčici, kečup, sójovou a worchestrovou omáčku.

Poznámka

Podáváme s topinkami.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jahodový crumble plný zdraví

Indická plněná aloo paratha

Rychlé dýňové dortíky s vanilkovým krémem

Kokosové kuličky v čokoládě ze 3 ingrediencí

Sýrové mini závitky

Domácí vegan müsli

Nepečené máslovo-arašídové kuličky obalené v čokoládě

Zdravá citronovo-čočková polévka s kurkumou

Krémová polévka z mrkvové natě

Celozrnné pomerančové bábovičky

Quinoa s fazolemi, pečenými batáty a pikantním kořením

Jednoduché sladké kuličky, které vám dodají energii na celý den