Houbový „tatarák“

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Houby
  • Žloutky
  • Sůl
  • Hořčice
  • Kečup
  • Cibule
  • Sójová omáčka
  • Worchestrová omáčka

Postup

1

Očištěné houby nakrájíme na malé kousky a vložíme do kastrolku, podlijeme vodou , osolíme a podusíme.

2

Podušené houby necháme vysmahnout,
aby se voda odpařila. Přidáme žloutky a necháme srazit.

3

Po vychladnutí přidáme do směsi, osmaženou cibulku, hořčici, kečup, sójovou a worchestrovou omáčku.

Poznámka

Podáváme s topinkami.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené čokoládové sušenky s vločkami a arašídovým máslem bez cukru

KFC Stripsy

Salát s pečenými batáty a lososovými nugetkami

Mandlové brownies bez mouky

Čokoládové řezy „Kinder bueno“ s vanilkovým krémem a smetanou

Müsli koláč (bez lepku a laktózy)

Panenka zapečená v ochucené bramborové kaši

Video: Zdravá bylinková pizza se sýrem feta, vejci a kadeřávkem na brokolicovém těstě

Rychlý koláč z mikrovlnky

Pečené ovesné flapjacky

Celerové hranolky s kotletou

Pohankové tofu karbanátky