Mrkvové pesto

Pesto se dá připravit nejen z medvědího česneku, ale např. i z mrkvové natě. A je výborné!

reBarbora's kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • Nať z mrkve – já použila z 8 mrkviček
  • 2 – 3 stroužky česneku
  • 2 hrsti slunečnicových semínek
  • sůl
  • olej

Postup

1

Nať si očistěte a zbavte tvrdých stonků. Dejte do mixéru spolu s česnekem s slunečnicovými semínky a rozmixujte.

2

Osolte, přidejte dvě lžíce oleje a dejte do sklenice. Zalijte olejem, který to zakonzervuje. V ledničce pak vydrží několik měsíců.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Bezlepkový makový koláč s citrónovým krémem

Tvarohové mini zmrzlinky s čerstvými jahodami

Těstoviny s hlívou, špenátem a parmazanem

Nepečené ořechové kuličky s tahini

Krémová polévka z červené čočky

Čokoládový dort

Reuben sendvič

Bonbóny z bílé čokolády s oříšky a semínky

Honzovy buchty jako od babicky

Sváteční husa na jablkách

Vepřová panenka v ořechové krustě s pečenou zeleninou

Video: Nepečený dvoubarevný cheesecake s Nutellou a Oreo sušenkami