Fingerfood: losos s avokádem na míchaném salátku

Poslední dobou nejraději připravuji fingerfood. Udělám vždy několik druhů a návštěva si může ochutnat, na co má zrovna chuť. Jedná se o velmi jednoduchý recept, který máte připravený během deseti minut.

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100 g filetu lososa
  • 1/4 avokáda
  • 1 šalotka
  • 1 lžička kvalitní dijonské hořčice
  • 1 lžička kaparů
  • Několik kapek citronové šťávy
  • Sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • Mix salátů
  • Celozrnná bagetka (bezlepková)
  • Přepuštěné máslo

Postup

1

Lososa a šalotku si posekáme nadrobno a smícháme v misce. Avokádo rozmačkáme vidličkou a přidáme ke směsi.

2

Do misky přidáme dijonskou hořčici, posekané kapary a zakápneme citronovou šťávou. Nakonec vše osolíme a opepříme dle vlastní chuti.

3

Tuto směs servírujeme na fingerfood lžičky, na které dáme nejdříve trochu salátku a poté lžičku lososa.

4

Vše podáváme s bagetkou opečenou na přepuštěném másle. Pokud chceme bezlepkovou variantu pokrmu, použijeme bezlepkovou bagetku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zapékaná quinoa s kuřetem, brokolicí a sýrem

Polévka z červené čočky

Dýňová polévka

Video: Luxusní roláda ze zapečených brambor s italskou a ricottovo-špenátovou náplní

Základní recept na máslový korpus k jakémukoli koláči

Bezová šťáva

Extra vlhké cuketové brownies

Indická červená čočka

Toskánský piniový koláč

Pečená krůtí prsa s medem a slaninou

Cuketová pizza bez mouky

Batátový krém s pomerančem a chilli