Šmakounovy crinkles

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení přírodního šmakouna – 200 g
  • 2 vejce
  • 100 g sladidla
  • 3 lžíce kakaa
  • 200 g hladké špaldové mouky
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • sušené mléko – na obalení

Postup

1

Rozmixujte šmakouna s vejci.

2

Poté oslaďte, přidejte kakao a mouku s práškem do pečiva.

3

Těsto pořádně propracujte, ať vám v něm nezůstávají kousky šmakouna a nechte přes noc odpočinout v lednici.

4

Druhý den tvarujte bochánky o průměru cca 2 cm a pečte na plechu vystlaném pečícím papírem 10 minut při 180 °C.

5

Ještě teplé obalujte v sušeném mléce.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní kynutý ořechový štrůdl s kakaem

Dýňová polévka hokkaido

Fitness oběd: Zapečený květák s česnekem a parmezánem

Obrácený cibulovo-bylinkový koláč

Čokoládový krém s ovocem

Celerové hranolky s jogurtovým dipem

Švestková povidla

Polévka z hlívy ústřičné

Snadný čokoládový dort – rozplývá se na jazyku a čokoládou nešetří

Hurmašice plněné vlašskými ořechy a čokoládou

Květákové placičky pečené v troubě

Video: Super rychlý flank steak na asijský způsob