Domácí pomerančová zmrzlina bez rafinovaného cukru

Není nic lepšího, než domácí zmrzlina, kterou připravíte bez konzervantů, rafinovaného cukru a hezky podle sebe. Tato pomerančová je smíchána s kokosovým mlékem, takže je vhodná i pro ty, kteří nemohou mléčné výrobky. TIP: Při použití kokosového mléka a agávového sirupu jako sladidla, bude tento recept také vhodný pro veganské stravování.
  • Doba přípravy: 10 minut + čas na zatuhnutí

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 3/4 hrnku kokosového mléka
  • 2 střední pomeranče
  • 4 lžíce medu/agávového sirupu
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Postup

1

Oloupejte a rozdělte pomeranče na měsíčky. Položte je na plech či tác a vložte do mrazáku zmrznout.

2

Do mixéru vložte polovinu množství zmrzlých kousků pomeranče a vlijte mléko.

3

Mixujte dohladka, poté přidejte zbývající pomeranče a opět promixujte.

4

Vlijte vanilku a med. Ještě jednou dobře promixujte, poté směs nalijte do nádoby vhodné do mrazáku a nechte kompletně ztuhnout.

5

Jakmile budete chtít servírovat, vyndejte zmrzlinu z mrazáku a nechte chvíli povolit, aby se vám lépe nabírala.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ovesno-špaldová bábovka s mrkví, banánem a karobem

Cheesecake s arašídovým máslem a čokoládovou ganachí

Video: Pečené brambory nadívané rozteklým sýrem a ozdobené vajíčkem

Bezlepkový koláč s tvarohem a borůvkami

Cuketové bochánky s datlemi a ořechy

Mexická quinoa z jedné pánve

Řecké pasticcio

Mini jablečné záviny z kynutého těsta

Veganské ovesné koláčky s džemem

Makové mini rohlíčky s citrónovou kůrou

Super snadný dezert do skleničky – pudinkovo-krémový cheesecake

Dýňový flammkuchen s cibulí a rozmarýnem